Tom Stenmark: “Nyt meillä on kestävä ja kaunis katto!”

Espoolaisen yrittäjän Tom Stenmarkin ja hänen vaimonsa vuonna 1956 rakennetun omakotitalon alkuperäinen tiilikatto alkoi ikänsä myötä olla hieman huonossa kunnossa ja kaipasi kunnostusta. Pinnoitusmestareiden tekemän kuntotarkastuksen myötä päätettiin pelkän kunnostuksen sijasta vanhan tiilikaton tilalle vaihtaa kokonaan uusi peltikatto.

– Vanha katto purettiin ja tilalle laitettiin uudet aluspuut sekä uusi peltikatto, Tom kertoo.

Alunperin oli tarkoitus, että vanha tiilikatto vain pestäisiin ja kunnostettaisiin. Kuntotarkastuksen perusteella päätettiin kuitenkin, että paras ja pitkäkestoisin ratkaisu olisikin katon uusiminen sekä kattomateriaalin vaihtaminen tiilestä peltiin.

– Pinnoitusmestarit osasivat ammattimaisesti sanoa, että peltikatto olisi pitkällä tähtäimellä parempi vaihtoehto. Jos vanha tiilikatto olisi nyt vain kunnostettu, olisi sille pitänyt muutaman vuoden päästä tehdä jälleen jotakin. Nyt meillä on kestävä ja kaunis katto toivottavasti ainakin 30 vuodeksi eteenpäin, Tom kiittelee.

“Kaikki tehtiin niin kuin sovittiin”

Kunnostustyön tullessa ajankohtaiseksi osasi Tom ottaa yhteyttä Pinnoitusmestareihin saamansa suosituksen perusteella. Työt starttasivat nopeasti Tomin yhteydenoton jälkeen.

– Olin kuullut, että he olisivat nuorekas porukka, joka osaa hommansa. Saatuani heidät kiinni, olivat he alle vuorokaudessa katsomassa kattoamme, Tom muistelee.

Kattoremontin edetessä osoittautui työ hieman odotettua haastavammaksi. Vanhan talon kanssa piti välillä myös vähän improvisoida. Lopulta remontti kesti noin viikon pidempään kuin oli suunniteltu. Se ei kuitenkaan Stenmarkeja haitannut.

– Olen tyytyväinen työn laatuun sekä siihen, kuinka he pitivät huolta siitä, että kaikki täsmäsi. Jos joitakin yllätyksiä ilmeni, niin nekin hoidettiin heti kuntoon. Kaikki tehtiin niin kuin sovittiin. Vaikka remontin kesto oli odotettua hieman pidempi ja vei heiltä tällöin enemmän työaikaa, toimivat he silti sen mukaan, mitä olimme alunperin sopineet, Tom kertoo.

Ammattitaitoiset monitaiturit

Kattoremontin yhteydessä kunnostettiin samalla myös autotalli sekä terassin portaat. Tom kuvaileekin Pinnoistusmestareita ammattitaitoisiksi monitaitureiksi.

– Voin antaa Pinnoitusmestareille oikein hyvän arvosanan! Työn toteutus sujui hyvin ja kattoremontin myötä myös talomme arvo nousi, Tom summaa.

Noin viikko työn valmistumisen jälkeen kävivät Pinnoitusmestarit vielä tarkistamassa, että kaikki oli katon suhteen kunnossa, sekä tekivät jälkikäteen tarvittavat pari pientä korjausta.

– Voin suositella ja olenkin jo suositellut Pinnoitusmestareita! Heidän kanssaan oli miellyttävä työskennellä, eikä minulla jäänyt mitään hampaankoloon. He ovat porukka, johon voi luottaa ja jotka tekevät sen, mitä on sovittu!

Tilaa maksuton arviokäynti

Selvitä talosi remonttitarve täysin maksutta ja sitoumuksetta. Ammatttilaisemme arvioi talosi ulkoverhouksen tai katon kunnon ja remonttitarpeen. Saat samalla käynnillä pitävän tarjouksen remontista.

Maksuton arviokäynti

Lisää kokemuksia

Pinnoitusmestarit toteuttivat remontin asiakkaan toivomalla tavalla

Espoolaisen rivitaloyhtiö As Oy Keskiyöntie 17 autotallirakennusten aluskatteet olivat uusimisen tarpeessa. Tekijäksi valikoitui Uudellamaalla toimiva Pinnoitusmestarit Oy. Remontin myötä kuntoon tulivat paitsi aluskatteet, myös autotallien kattorakenteet.

Lue lisää 

Rauli Pekkala: “Homma sujui eikä takerrellut – siitä minä tykkäsin!”

Pekkaloiden 1980-luvun alkupuolella rakennetun omakotitalon katto kaipasi ehostusta. Naapurin katolla urakoinut Pinnoitusmestarit Oy herätti luottamusta ja valikoitui kunnostamaan myös Pekkaloiden katon.

Lue lisää 

Päivi Heikinheimo: ”Katosta tuli kuin uusi!”

Päivi Heikinheimo asuu vuonna 2001 rakennetussa kivitalossa Kirkkonummen Kantvikissa. Talon alkuperäiskuntoisen tiilikaton edellisestä pesusta oli kulunut jo aikaa ja katto kaipasi ehostusta. Kattoa puhdistamaan ja pinnoittamaan Päivi valitsi Pinnoitusmestarit Oy:n.

Lue lisää