Päivi Heikinheimo: ”Katosta tuli kuin uusi!”

Päivi Heikinheimo asuu vuonna 2001 rakennetussa kivitalossa Kirkkonummen Kantvikissa. Talon alkuperäiskuntoisen tiilikaton edellisestä pesusta oli kulunut jo aikaa ja katto kaipasi ehostusta. Kattoa puhdistamaan ja pinnoittamaan Päivi valitsi Pinnoitusmestarit Oy:n.

Pinnoitusmestarit toteuttivat Heikinheimon omakotitaloon ja sen yhteydessä olevaan autokatokseen tiilikaton puhdistuksen ja pinnoituksen. Edellisen puhdistuksen jälkeen sammalta oli ehtinyt kertyä katolle jo silminnähtävästi.

-Tarve lähti liikkeelle siitä, että edellisestä puhdistuksesta oli kulunut aikaa ja katolla näkyi jonkin verran sammalta. Nuohoojakin kertoi, että jonkin verran siellä sammalta on.

Päivi etsi verkon kautta tietoa urakkaan sopivista toimijoista, jolloin esiin nousi Pinnoitusmestarit. Yritys valikoitui tekijäksi, koska se oli valmis ryhtymään urakkaan pikaisella aikataululla. Tämä toimintatapa sopi Päiville parhaiten.

-Olen itse aika nopea päätöksentekijä ja ajattelin, että on oikein kiva, jos päästään sopimaan asioista aika nopeasti.

“Tarve lähti liikkeelle siitä, että edellisestä puhdistuksesta oli kulunut aikaa ja katolla näkyi jonkin verran sammalta.”

”He haluavat tehdä sellaisen työn, että asiakas on tyytyväinen”

Pinnoitusmestarit kävivät arvioimassa kohteen ja sopivat remontin aikatauluista Päivin kanssa. Katon pesu tapahtui kahdessa osassa, jonka jälkeen katon annettiin kuivua ennen pinnoitusta. Lopuksi katto pinnoitettiin.

Päivi on sekä lopputulokseen että Pinnoitusmestareiden työntekoon tyytyväinen. Puhdas ja käsitelty katto parantaa talon yleisilmettä ja on ilo silmälle.

-Työntekijät olivat reippaita ja asiakaslähtöisiä – he haluavat tehdä sellaisen työn, että asiakas on tyytyväinen, Päivi kertoo.

-Katosta pitää pitää huolta. Kun katto on puhdistettu ja käsitelty, se on uuden näköinen.

Tilaa maksuton arviokäynti

Selvitä talosi remonttitarve täysin maksutta ja sitoumuksetta. Ammatttilaisemme arvioi talosi ulkoverhouksen tai katon kunnon ja remonttitarpeen. Saat samalla käynnillä pitävän tarjouksen remontista.

Maksuton arviokäynti

Lisää kokemuksia

Pinnoitusmestarit toteuttivat remontin asiakkaan toivomalla tavalla

Espoolaisen rivitaloyhtiö As Oy Keskiyöntie 17 autotallirakennusten aluskatteet olivat uusimisen tarpeessa. Tekijäksi valikoitui Uudellamaalla toimiva Pinnoitusmestarit Oy. Remontin myötä kuntoon tulivat paitsi aluskatteet, myös autotallien kattorakenteet.

Lue lisää 

Rauli Pekkala: “Homma sujui eikä takerrellut – siitä minä tykkäsin!”

Pekkaloiden 1980-luvun alkupuolella rakennetun omakotitalon katto kaipasi ehostusta. Naapurin katolla urakoinut Pinnoitusmestarit Oy herätti luottamusta ja valikoitui kunnostamaan myös Pekkaloiden katon.

Lue lisää 

Tom Stenmark: “Nyt meillä on kestävä ja kaunis katto!”

Espoolaisen yrittäjän Tom Stenmarkin ja hänen vaimonsa vuonna 1956 rakennetun omakotitalon alkuperäinen tiilikatto alkoi ikänsä myötä olla hieman huonossa kunnossa ja kaipasi kunnostusta. Pinnoitusmestareiden tekemän kuntotarkastuksen myötä päätettiin pelkän kunnostuksen sijasta vanhan tiilikaton tilalle vaihtaa kokonaan uusi peltikatto.

Lue lisää